Team Sportservice Kennemerland

Team Sportservice Kennemerland is het sportloket voor de gemeenten Castricum en Heemskerk. Sport- en buurtverenigingen, sportorganistaties, scholen en inwoners kunnen bij ons terecht met al hun sportvragen.

 

JeugdSportPas

Agenda

Momenteel zijn er geen agenda items of activiteiten.

Activiteiten

Herfstvakantieactiviteiten

In de herfstvakantie kan er met Team Sportservice Kennemerland weer gratis gesport worden. Alle kinderen die… lees meer »

Bekijk alles

Nieuws

JSP en VSP 2017-2018 WEER VAN START!

De JeugdSportPas (JSP) en de VolwassenenSportPas (VSP)┬áin de gemeenten Castricum en Heemskerk, uitgevoerd door Team Sportservice… lees meer »

Inventarisatie wensen combinatiefunctionaris Heemskerk

Heemskerkse verenigingen hebben per e-mail een uitnodiging ontvangen om een behoeftepeiling in te vullen met betrekking… lees meer »

Sportservice organiseert thema avonden

Op donderdag 28 september organiseert Sportservice Kennemerland een thema-avond voor sportverenigingen uit Heemskerk over ledenwerving. Verenigingsadviseur… lees meer »

Noord-Hollandse subsidie voor ontwikkeling van topsportaccommodaties

Om topsport en talentontwikkeling in Noord-Holland te stimuleren, stelt de provincie een nieuwe uitvoeringsregeling voor topsportaccommodaties… lees meer »

Sportimpuls voor het beter benutten van het Sportkapitaal

Met dertien toegekende Sportimpuls-projecten zet Sportservice samen met lokale partners in op het in het beweging… lees meer »

Bekijk alles