Team Sportservice Kennemerland is het sportloket voor de gemeenten Castricum en Heemskerk. Sport- en buurtverenigingen, sportorganisaties, scholen en inwoners kunnen bij ons terecht met al hun sportvragen.

 

Agenda

Cursus Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd

Team Sportservice Kennemerland organiseert vanaf januari 2019 een cursus over vrijwilligerswerving- en beleid. Tijdens een thema… lees meer »

Schoolsportagenda Heemskerk: schoolveldvoetbaltoernooi 2019

Schoolsportagenda 2018-2019 De organisatie van de schoolveldvoetbaltoernooi 2019 in Heemskerk is ook dit jaar in handen van… lees meer »

Schoolsportagenda Heemskerk: schoolzwemkampioenschappen 2019

Op maandag 29 april van 09.00-12.00 uur vinden de jaarlijkse schoolzwemkampioenschappen plaats in sportcentrum de Waterakkers…. lees meer »

Bekijk alles

Nieuws

De verkiezing ‘Vereniging van het jaar’ start op 2 april

Op 2 april start de 2e editie van de Verkiezing Vereniging van het Jaar. Dé verkiezing… lees meer »

Lijsttrekkersdebat Haarlem: Sport en Cultuur geen wisselgeld meer

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezing organiseerden Plein C en Team Sportservice op 11 maart het Noord-Hollandse… lees meer »

Gratis voorjaarsvakantieactiviteiten

In de voorjaarsvakantie zijn er diverse gratis sportieve activiteiten voor alle kinderen die in de gemeente… lees meer »

‘Fit & Vitaal 60+’ start binnenkort

Binnenkort start het fitheidsprogramma ‘Fit & Vitaal’ in Castricum. Dit programma bestaat uit een fitheidstest en… lees meer »

Beweegmonitor Heemskerk 2019

  In Heemskerk wordt momenteel de beweegmonitor 2019 afgenomen. Diverse inwoners zijn d.m.v. een steekproef geselecteerd en… lees meer »

Bekijk alles