HomeVoor jouAangepast sporten

Aangepast sporten

Gemeenten De Ronde Venen, Stichtse Vecht en Woerden hebben op het gebied van aangepast sporten de handen ineengeslagen en werken op regiobasis met een buurtsportcoach aangepast sporten. Deze buurtsportcoaches zijn er voor mensen met een beperking, maar bijvoorbeeld ook voor sportverenigingen die zich willen openstellen voor mensen met een beperking of begeleiders die hun cliënten meer willen laten bewegen.

Uniek Sporten

Veel mensen met een beperking vinden het moeilijk een sportactiviteit te vinden die bij ze past én ook nog eens in de buurt is. Een handig hulpmiddel is de sportzoeker op www.unieksporten.nl. Op dit online platform staat al het sportaanbod voor mensen met een beperking verzameld en zoek je gemakkelijk per gemeente op wat er te doen is.

Beweegwijzer Aangepast Sporten

Speciaal voor mensen met een beperking hebben wij de Beweegwijzer Aangepast Sporten Utrecht-West 2021 ontworpen. Hierin staat aangepast sport- en beweegaanbod uit de regio Utrecht-West. Kijk eens rond en wie weet vind jij de sport de bij je past. Onze buurtsportcoaches helpen je graag!

Persoonlijke begeleiding

Heb je behoefte aan meer begeleiding of een persoonlijk beweegadvies? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier.

    Ja? Meld je dan aan via de link verderop!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief aangepast sporten voor de regio Utrecht-West en volg ons op Facebook!