HomeVoor jouAangepast sporten

Aangepast sporten

Gemeenten De Ronde Venen, Stichtse Vecht en Woerden hebben op het gebied van aangepast sporten de handen ineengeslagen en werken op regiobasis met een consulent aangepast sporten. Deze consulenten zijn er voor mensen met een beperking, maar bijvoorbeeld ook voor sportverenigingen die zich willen openstellen voor mensen met een beperking of begeleiders die hun cliënten meer willen laten bewegen.

Uniek Sporten

Veel mensen met een beperking vinden het moeilijk een sportactiviteit te vinden die bij ze past én ook nog eens in de buurt is. Een handig hulpmiddel is de sportzoeker op www.unieksporten.nl. Op dit online platform staat al het sportaanbod voor mensen met een beperking verzameld en zoek je gemakkelijk per gemeente op wat er te doen is.

Persoonlijke begeleiding

Heb je behoefte aan meer begeleiding of een persoonlijk beweegadvies? Neem dan contact op met Sandra van Wijhe-Faase en Elzemieke van Empel via onderstaand formulier.

Op de hoogte blijven?

Meld je via onderstaand formulier meteen aan voor onze nieuwsbrief over aangepast sporten in de provincie Utrecht en volg ons op Facebook en Twitter!