HomeDoelgroepenClubondersteuning

Clubondersteuning

Het besturen van een sportvereniging wordt steeds complexer. Van verenigingen wordt verwacht dat ze steeds meer een maatschappelijke functie vervullen. Een rol die verenigingen ook zien voor zichzelf. Zij willen de verbindende factor zijn in hun wijk. Toch hebben verenigingen te maken met uitdagingen die het vervullen van deze maatschappelijke rol in de weg kunnen staan. 

Onze clubondersteuner Marc Bos-Rongen weet wat er speelt bij verenigingen, op de clubhuizen en de velden. De clubondersteuner adviseert en ondersteunt sportverenigingen en maatschappelijke organisaties (die actief zijn met bewegen en sport) bij vragen over uitvoering en beleid. Hierbij kun je denken aan nieuw aanbod en doelgroepen, accommodatievraagstukken, werving vrijwilligers, verduurzaming, veilig sportklimaat, subsidies, etc. De club ondersteuner is het eerste aanspreekpunt voor deze organisaties met als doel de inwoners van Papendrecht meer te laten bewegen. 

Aanmelden nieuwsbrief clubondersteuning

Maak kennis met de clubondersteuner: Marc

Marc Bos-Rongen werkt voor Team Sportservice als clubondersteuner. Dit doet hij niet alleen voor de Gemeente Papendrecht, maar ook voor de Gemeente Schiedam. Door zijn jarenlange ervaring als clubondersteuner op verschillende thema’s, zoals kader, mvv, postieve sportcultuur, ledenwerving/behoud en vrijwilligers kan hij jouw vereniging goed helpen. Wat je vraag ook is, Marc kijkt samen met jou wat de beste oplossing is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met hem op.

Relevante links verenigingen

Servicelijst NOC*NSF

Vitaliteitsakkoord Papendrecht