HomeOver ons

Over ons

Team Sportservice Papendrecht ondersteunt en/of begeleidt de gemeente Papendrecht en sportaanbieders met het behalen van hun doelstellingen rondom sportstimulering, positieve gezondheid en participatie. In samenwerking met onze (maatschappelijke) partners wille we een beweging in gang zetten die zorgt voor een gemeente waarin het voor inwoners gemakkelijker is om gezonde keuzes te maken.

Binnen Team Sportservice richten wij ons op de maatschappelijke inzet van sport en bewegen in onder andere de provincie Zuid-Holland. Die inzet is provinciaal gericht, maar ook lokaal. Wij zijn in Zuid-Holland actief in de gemeenten Papendrecht, Krimpenerwaard, Schiedam, Hardinxveld-Giessendam en Alblasserdam. Wij willen graag dat iedereen de positieve effecten van sport en bewegen kan ervaren! Dit draag bij aan de mentale & fysieke gezondheid en beidt een sociaal netwerk. Lees meer over Team Sportservice.

Ontmoet het team

Joyce van der Sloot

Marc Bos-Rongen

Timothy van Leeuwen

Jesse Ratsma

Mark Scheer

Peter Clijnk

Onze visie, drijfveer en missie

  • VISIE
    Onze visie is een gezonde, vitale en sociale samenleving waarbinnen écht iedereen de kracht van sport en bewegen benut.
  • DRIJFVEER
    Onze drijfveer is om écht ieder mens, en daarmee de maatschappij, maximaal te laten profiteren van de positieve effecten van sport en bewegen.
  • MISSIE
    Om dat te realiseren richt Sportservice zich lokaal op de ondersteuning, inzet en verbinding van het reeds aanwezige sportieve kapitaal bestaande uit gerelateerd kader, sportaanbieders, accommodaties en bewegingsonderwijs. Onze missie is het sportieve kapitaal zo in te richten dat er een essentiële bijdrage wordt geleverd aan een gezonde, vitale en sociale samenleving.