HomeNieuwsWil jij de opleiding Wandeltrainer 1 en/of 2 volgen?

Wil jij de opleiding Wandeltrainer 1 en/of 2 volgen?

AV Passaat heeft via de Adviseur Lokale Sport in Papendrecht bij NOC*NSF de opleidingen Wandeltrainer 1 en 2 aangevraagd. Deze opleidingen worden volledig door NOC*NSF vergoed en geïnteresseerden uit de gemeente Papendrecht kunnen gratis deelnemen aan deze opleidingen.

Wandeltrainer 1
Deze compacte opleiding bereidt je voor om met een groep op een verantwoorde en veilige wijze een wandeling te maken. Je geeft informatie aan de groep wandelaars. Tijdens de wandeling maak je observaties en geef je wandelaars basale tips. Je kunt een wandelaar met een blessure of aandoening ook doorverwijzen naar een ervaren trainer of specialist.

Datum: zaterdag 29 oktober
Aanmelden: stuur een mail met je voornaam, achternaam, mobiele nummer naar Cilia Visscher-Prins (penningmeester@avpassaat.nl)

Wandeltrainer 2
Als Wandeltrainer 2 ga je aan de slag met een groepje wandelaars. De oefenstof krijg je van een Wandeltrainer 3 of 4. Je bent de rechterhand van de trainer. Je leert de fijne kneepjes van het vak door intensief met hem of haar samen te werken.

Datum: Deze opleiding bestaat uit twee dagen (2 november en 30 november)
Aanmelden: stuur een mail met je voornaam, achternaam, mobiele nummer naar Cilia Visscher-Prins (penningmeester@avpassaat.nl)