HomeNieuwsVoorstelling ‘Kom op nou jongens’

Voorstelling ‘Kom op nou jongens’

Kinderen presteren op school en bij de sportclub het beste als ze het plezier en zelfvertrouwen erin weten te houden. Maar dat kan in de praktijk een behoorlijke uitdaging zijn! Wat kun jij als vader, moeder of vereniging doen? Daar gaat de humoristische theatervoorstelling ‘Kom op nou jongens!’ over. Je krijgt handige tips en handvatten, zodat kinderen met plezier en zelfvertrouwen kunnen sporten. Het is een heerlijke avond uit.

Op woensdag 1 november geeft Stichting Positief Coachen de theatervoorstelling ‘Kom op nou jongens’ bij Cultureel Centrum Landvast. Als een wetenschapper onderzoek doet bij een sportclub, ontdekt hij dat we gek genoeg dingen doen, waardoor het juist slechter gaat. Maarten is als coach actief bij die club en vader van één van de jeugdspelers. Hij wordt min of meer gedwongen om het anders te gaan doen, maar dit blijkt echter niet eenvoudig. Gebaseerd op een waar gebeurd verhaal!

De voorstelling is voor vrijwilligers, bestuurders van sportverenigingen en ouders. Het is een krachtige aanzet voor een positief sportklimaat met betere prestaties en minder incidenten, minder afhakers en meer vrijwilligers. Toegang is gratis.

Haal je tickets