HomeNieuwsStuurgroep keurt aanvraag Be Busy vanuit Het Sportcentrum goed

Stuurgroep keurt aanvraag Be Busy vanuit Het Sportcentrum goed

Vanaf woensdag 1 maart start in Sportcentrum Papendrecht nieuwe wekelijkse activiteit namelijk Be Busy!! De stuurgroep van het Vitaliteitsakkoord Papendrecht heeft de aanvraag vanuit Het Sportcentrum goedgekeurd. Be Busy zal er voor ALLE kinderen zijn om die op een laagdrempelige manier met sport en bewegen in aanraking te laten komen. Vanwege de dalende motorische vaardigheden van kinderen en stijgende prijzen waar iedereen mee te maken heeft ziet de stuurgroep dit als een extra moment in de week. Daarnaast houdt het kinderen van de straat.

Be Busy. Bezig zijn. Door middel van verschillende sport en spel activiteiten in en rond de sporthal brengen wij uw kind lekker in beweging. Van een keer apenkooien in de sporthal tot een leuk fifa toernooi op groot scherm in een multifunctionele ruimte. Leuke activiteiten die vooral in het teken staan van beweging.

Kom gezellig een keer mee doen! We starten woensdag 1 maart in de voorjaarsvakantie. Daarna gaan we wekelijks door van 14:00 tot 15:00!

Heb je ook een mooi idee wat aansluit bij het Vitaliteitakkoord en heb je daar nog ondersteuning bij nodig? Neem contact op met Marvin Straver van Team Sportservice Papendrecht via mstraver@teamsportservice.nl.