HomeNieuwsPapendrecht start met GoldenSports!

Papendrecht start met GoldenSports!

Wilt u meer gaan bewegen en dit samen met buurtgenoten doen? Houdt u van buiten sporten en bewegen? Dan is GoldenSports echt iets voor u. Iedereen van 55 jaar en ouder kan meedoen, ook mensen met lichamelijke klachten. De trainingen zijn goedkoop, veilig en gevarieerd, en worden gegeven door een gediplomeerde trainer.

Begeleiding
De trainingen worden  gegeven door een fysiotherapeut of een professionele trainer met een sportachtergrond. Soms worden zij geholpen door stagiaires.  De trainers gebruiken aangepaste sport- en spel materialen die veilig zijn in gebruik. In Papendrecht is Angelique Tubbing de professionele trainster.

Kosten
U kunt per keer betalen of een strippenkaart (11 keer) kopen die onbeperkt geldig is. De kosten per training zijn € 3 per keer. Bij aanschaf van een strippenkaart is de elfde keer gratis. Wanneer u niet meedoet, hoeft u ook niet te betalen.

De inhoud van de training
We starten met een gezamenlijke warming-up: we maken de spieren los en werken aan conditie. Daarna doen we drie verschillende activiteiten, 15 minuten balans en coördinatie, 15 minuten  spierkracht en lenigheid en 15 minuten sport en spel. We doen steeds verschillende sport- en spelactiviteiten. We sluiten af met een cooling down.

Na de training
Na afloop kunt u thee of koffie drinken met elkaar.

Locatie Papendrecht
Waar: Papendrecht Westpolder
Verzamelen: Van der Palmstraat, op het speelveld van Des 72
Wanneer: Wekelijks op dinsdag, 10.30 – 11.30 uur (start op ….. augustus…)
Kosten: Losse les € 3,- per keer, strippenkaart 11x voor € 30,-.

Aanmelden?
Stuur een mail naar Angelique Tubbing via atubbing@online.nl of bel 06 18 19 03 88.