HomeNieuwsLopend Stilstaan helpt wandelgroep de Kooy

Lopend Stilstaan helpt wandelgroep de Kooy

Elke dinsdag van 10.00 – 11.00 uur loopt een groep wandelaars in de omgeving van de Kooyker. Na een gesprek met de aanjager van het Vitaliteitsakkoord wilde de groep wandelaars graag wat spier- en botversterkende oefening gedurende de wandeling. Na het gesprek is de koppeling gemaakt met John van der Sluis van Lopend Stilstaan om de wandelaars daarbij te helpen en ze te inspireren. Deze ondersteuning wordt gefinancierd door het Vitaliteitsakkoord. Al wandelend besteden ze aandacht aan ademhaling, wat wandelende oefeningen voor het bovenlijf, wandeltechniek en een wandelend spelletje drie-op-een-rij. Tot de zomervakantie loopt John van der Sluis met de groep mee om ze verder te helpen. Na deze periode is het de bedoeling dat de vrijwilligers dit zelfstandig kunnen uitvoeren.

Loopt u ook in een wandelgroep en zou u ook baat hebben bij ondersteuning of wilt u meer deelnemers? Neem gerust contact met Marvin op via mstraver@teamsportservice.nl.

Heb je ook een idee wat aansluit bij het Vitaliteitakkoord en heb je daar nog ondersteuning bij nodig? Neem contact op met Marvin Straver van Team Sportservice Papendrecht via mstraver@teamsportservice.nl