HomeNieuwsJubileum wandelgroep BOoost

Jubileum wandelgroep BOoost

Het Vitaliteitsakkoord van Papendrecht bestaat uit doelstellingen, afspraken en acties op het gebied van sport, gezondheid & preventie. Vanuit dit akkoord is er budget beschikbaar voor het opzetten van mooie initiatieven die hier een bijdrage aan leveren. De wandelgroep BOoost is hier een goed voorbeeld van. Dinsdag 10 oktober vierden zij hun eenjarig jubileum.

Anita Boogaard is in 2022 gestart met haar wandelgroep BOoost in de Oostpolder. Door veel te flyeren, social media en het inzetten van lokale media, zoals Puur Papendrecht en Het Kontakt waren er de eerste keer bijna 30 enthousiaste wandelaars. Zo’n groot aantal had zij op voorhand echt niet verwacht.

“Wandelen is niet alleen gezond, maar ook nog eens super gezellig als je dit met een grote groep doet!”

Wil je zelf een keer meelopen om te ervaren of het iets voor jou is? Sluit dan vrijblijvend aan! De wandelgroep vertrekt elke maandagmiddag om 14.00 vanaf Verhage (Markt van, Matena 2, 3356 LD Papendrecht). Dan kun je een uur lang genieten van een ontspannende en gevarieerde wandeling van ongeveer 5 km door het mooie Papendrecht. “Er wordt gelopen in een normaal tempo. En mocht het nodig zijn dan wachten we op elkaar”, belooft Anita. De wandeling wordt gezamenlijk afgesloten met een lekker kopje koffie of thee. Vooraf aanmelden is niet nodig.