HomeNieuwsFietstocht door Seniorenbond de Ertepeller georganiseerd

Fietstocht door Seniorenbond de Ertepeller georganiseerd

In het kader van het Vitaliteitsakkoord Papendrecht heeft de Seniorenbond de Ertepeller te Papendrecht op 27 mei jl. een fietstocht georganiseerd door de Alblasserwaard van 25 kilometer.

De fietstocht was verdeeld over 2 sessies met in totaal 22 deelnemers. De eerste groep van 11 personen inclusief begeleiding vertrok rond 10.00 uur van de Instuif in de Goudenregenstraat. Goed geluimd vertrok de groep onder een vrolijk zonnetje richting Alblasserwaard. Via Sliedrecht fietsten ze naar de Broekseweg in Hardinxveld Giessendam om bij het Theehuis ’t Groene Broek te genieten van een kop koffie of thee met gebak. Hierna werd de tocht vervolgd om via Sliedrecht weer terug te fietsen naar Papendrecht, waar een lunch ter afsluiting stond te wachten.

De tweede groep van eveneens 11 personen was inmiddels al verzameld in ons clubgebouw de Instuif om te starten met een lunch en aansluitend dezelfde route te fietsen.

Alhoewel ze hadden gerekend op meer deelnemers kijken ze terug op een geslaagde toertocht. De deelnemers van deze fietstocht hebben bij terugkomst aangegeven te hebben genoten. Wij zijn zeker van plan in september nogmaals een toertocht te organiseren en plannen deze tocht ook in op onze activiteitenkalender van 2023. Uiteraard zullen we kijken naar een andere route door onze mooie omgeving.

Heb je ook zo’n mooi idee wat aansluit bij het Vitaliteitakkoord en heb je daar nog ondersteuning bij nodig? Neem contact op met Marvin Straver van Team Sportservice Papendrecht via mstraver@teamsportservice.nl