HomeNieuwsEerste aanvragen Vitaliteitsakkoord Papendrecht door stuurgroep goedgekeurd

Eerste aanvragen Vitaliteitsakkoord Papendrecht door stuurgroep goedgekeurd

De stuurgroep van het vitaliteitsakkoord Papendrecht heeft in juni de eerste 5 aanvragen binnengekregen. Hiervan zijn er 3 goedgekeurd en zijn er nog 2 in behandeling. Als stuurgroep zijn we blij verrast met het aantal binnengekomen aanvragen op zo’n korte termijn.

Fitkidz
De aanvragen van Fitkidz zijn door de stuurgroep goedgekeurd. Door middel van een sport- en beweeg event voor kinderen van 4 t/m 12 jaar heeft Fitkidz kinderen uitgedaagd om kennis te laten maken met verschillende sporten en verenigingen uit Papendrecht.
Voor kinderen tot en met 6 jaar hebben ze in samenwerking met de kinderboerderij een leuke middag met activiteiten georganiseerd, omdat er voor deze doelgroep bijna niks is. Fitkidz heeft zorg gedragen voor een leuke middag met activiteiten waarbij ook de ouders in beweging kwamen om deel te nemen.
Fitkidz waterpret was een activiteit om kinderen in de hitte op een leuke en uitdagende manier te laten bewegen.
De activiteiten waren een enorm succes en zaten helemaal vol. Mede door de samenwerking en financiering vanuit verschillende partners was dit een reden voor de stuurgroep om deze goed te keuren.
* De activiteiten hadden voor de aanvraag al plaatsgevonden. Toch zijn deze aanvragen door de stuurgroep geaccordeerd, omdat gedurende de totstandkoming van het Vitaliteitsakkoord Fitkidz al regelmatig vroeg wanneer men een aanvraag in kon dienen. De stuurgroep hanteert vanaf heden de norm dat de activiteit van de aanvraag in de toekomst plaats dient te vinden.

Zie hieronder wat sfeerbeelden van de verschillende activiteiten van Fitkidz.

Ook een aanvraag indienen?
Conform het Vitaliteitsakkoord Papendrecht kunnen partijen uit de sport, zorg, onderwijs of commerciële sector een aanvraag indienen om aanspraak te kunnen maken op het uitvoeringsbudget. Ook burgerinitiatieven zijn van harte welkom. Voor hulp bij het indienen van een aanvraag kan je contact opnemen met Marvin Straver via 06 – 48 22 16 52 of mstraver@teamsportservice.nl