HomeNieuwsDoe mee met de workshop ASM (Athletics Skills Model) voor trainers/coaches/begeleiders

Doe mee met de workshop ASM (Athletics Skills Model) voor trainers/coaches/begeleiders

Op maandagavond 20 november wordt er een workshop ASM (Athletics Skills Model) georganiseerd in Alblasserdam. Geïnteresseerden uit Papendrecht zijn welkom om mee te doen aan deze inspirerende workshop. De workshop is bedoeld voor trainers, coaches, begeleiders, vakleerkrachten, bewegingsagogen, fysiotherapeuten, etc. Kortom, iedereen die iets met sport en bewegen doet!
Tijdens deze workshop maak je kennis met de eerste stapjes in de andere manier van denken over sporten, spelen en bewegen. De workshop bestaat uit een theorie deel en een praktijk deel. Duur van de totale workshop is twee uur.
Het ASM is een praktisch en wetenschappelijk onderbouwd talentontwikkelingsmodel voor de topsport, de breedtesport en ongeorganiseerde sport, het bewegingsonderwijs, de gezondheidszorg en de sector kunst en cultuur. De optimale ontwikkeling vindt plaats als alle partijen vanuit eenzelfde, gefundeerde visie (samen)werken, met de beweger centraal. Deze nieuwe manier van denken over bewegen is de basis van kwalitatieve beweegprogramma’s met de materialen en de omgeving die daarbij optimaal bij aansluiten.

Deelname is GRATIS! 

Datum: maandagavond 20 november  
Tijd: 19.30 – 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) 
Locatie: Sporthal Molenzicht – Groen van Prinstererstraat 107Alblasserdam

Aanmelden klik hier: Aanmelden ASM workshop – Team Sportservice Alblasserdam

Bekijk hier de uitnodiging: Workshop ASM
Let op in de uitnodiging staat nog de oude datum. De bijeenkomst is verplaatst