HomeNieuwsCrowdfunding nieuw skatepark

Crowdfunding nieuw skatepark

Een groep fanatieke jonge steppers en skaters uit Papendrecht zijn een crowdfunding gestart voor een nieuw skatepark. Zij vinden het huidige park te klein en verouderd. Vaak wijken zij nu uit naar Rotterdam of Dordrecht. Hun droom: een nieuw, uitdagend en duurzaam skatepark dat toegankelijk is voor iedereen.

Zowel voor kinderen die net beginnen met steppen, als voor de meer ervaren skaters. Skaten en steppen is namelijk superleuk en gezond! Je ontmoet mensen met dezelfde hobby en leert de vetste tricks van elkaar. Help jij mee om hun droom te verwezenlijken?

Sinds begin 2022 zijn zij met de gemeente in gesprek over hoe het park eruit moet zien en waar deze mogelijk geplaatst kan worden. Het ontwerp hiervan kun je hierboven bekijken. Let op! Het ontwerp is nog niet definitief. Nu deze plannen zich in een vergevorderd stadium bevinden, zijn de jonge initiatiefnemers een crowdfunding gestart. Het plaatsen van een skatepark is immers niet goedkoop. Om hun inzamelingsactie kracht bij te zetten is er een video gemaakt. Hierin leggen zij uit waarom er een nieuw skatepark nodig is. Klik hier om de video te bekijken.

Wil je een bijdrage leveren aan de realisatie van het skatepark?
Draag dan je steentje bij door te doneren!

Ga naar de donatiepagina