HomeNieuwsAlle ballen hooghouden start binnenkort!

Alle ballen hooghouden start binnenkort!

Heb jij altijd al een rondje om de wereld willen doen? Beter leren hooghouden? Of misschien wel de bal in je nek leggen? Dan is dit voor jou! In een serie van 5 wekelijkse lessen krijg je de basis van freestyle voetbal aangeleerd. Daarnaast staat er iedere les een ander thema centraal, bijvoorbeeld: doorzettingsvermogen, creativiteit of voeding (de andere twee houd ik nog even geheim). Deze onderwerpen behandelen we aan de hand van een toffe YouTube video, mijn eigen podcast FRØST of misschien wel een inspirerend boek.

Wat ga je doen?
Het doel van deze reeks is om je te laten ervaren hoe fijn het is om in beweging te zijn. Zowel fysiek als mentaal. Ik help je graag bij het verbeteren van je freestyle voetbal skills, maar vind het ook leuk om je aan het denken te zetten over bepaalde onderwerpen. Vind je sporten belangrijk? Wat betekent een gezond en fit leven voor jou? Denk je wel eens na over wat je eet of drinkt? Als geld geen rol zou spelen, wat zou je dan willen worden? Sport kan de sleutel zijn tot persoonlijke ontwikkeling.

Inschrijving
Het Vitaliteitsakkoord steunt de missie om jou de kracht van een gezonde en actieve levensstijl te laten ervaren. Daarom kan jij deze lessenreeks voor geen bal (gratis dus) volgen! Ook als je niet op de OBS Anne Frank zit, kan je meedoen. Wees er wel snel bij, want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Praktische informatie
Data: 9 maart – 6 april (iedere woensdag tussen 12:15 en 14:15)
Locatie: OBS Anne Frank
Leeftijd: 10 t/m13 jaar
Deelname: gratis
Klik hier voor aanmelden!

Vitaliteitsakkoord Papendrecht
Heb je ook zo’n mooi idee wat nog ondersteuning van het Vitaliteitsakkoord nodig heeft? Neem contact op met Marvin Straver van Team Sportservice Papendrecht, de secretaris/aanjager van het Vitaliteitsakkoord, via mstraver@teamsportservice.nl of 06 – 48 22 16 52.