HomeAangepast sporten

Aangepast sporten

Bewegen is goed voor iedereen, maar niet voor iedereen is het ook vanzelfsprekend. Als je een lichamelijke of verstandelijke beperking hebt, is het niet altijd makkelijk om een sportactiviteit te vinden die geschikt is en die je ook nog eens leuk vindt. Toch zijn er ook voor jou veel mogelijkheden! Aangepast sporten is er voor iedereen met een beperking, waarbij het kan gaan om een lichamelijke, verstandelijke, auditieve of visuele beperking, chronische aandoening of een stoornis binnen het autismespectrum. Onze regiomedewerker aangepast sporten informeert je graag. Bij haar kan je ook terecht voor een persoonlijk beweegadvies. Daarnaast organiseren wij regelmatig in samenwerking met sportaanbieders clinics om te ervaren of een sportactiviteit bij jou past.

  • Wil je een persoonlijk beweegadvies? Vul dan volgend formulier in of neem direct contact op met de regiomedewerker aangepast sporten, Rosan Meurkens.
  • Wil je weten welk sport en beweegaanbod bij jou in de buurt is? Kijk dan op de website van Uniek Sporten of bekijk onze wegwijzer aangepast sporten. De wegwijzer is een boekje met al het aangepast sporten aanbod in de regio.
  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en initiatieven op gebied van aangepast sporten?
    Via deze link kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.
  • Via de facebookpagina en twitterpagina van het aangepast sporten kunt u ook op de hoogte blijven van het laatse nieuws.

Er zijn vele verenigingen die voor mensen met een beperking sport aanbieden. Een aantal daarvan zijn in beeld gebracht in onderstaand filmpje. Kijk en geniet van deze mooie sporten!
Dit filmpje is gemaakt door Team Sportservice Haarlemmermeer.
Regio ’t Gooi heeft ongeveer 100 verenigingen/sportorganisaties met aangepast sportaanbod.