HomeNieuwsDoe mee met Lopik Beweegt!

Doe mee met Lopik Beweegt!

Na het succes van vorige jaren organiseert Team Sportservice Lopik, in samenwerking met de gemeente, dit jaar opnieuw ‘Lopik Beweegt’. Het doel: zoveel mogelijk inwoners van gemeente Lopik motiveren om kennis te gaan maken met het lokale sport- en beweegaanbod. Vanaf de eerste week van maart kan iedereen, van 18 tot 65+, voor slechts 15 euro meedoen aan vijf sport- of beweeglessen naar keuze. Meld je nu aan en ontdek van welke sport jouw hart sneller gaat kloppen!

Lopik Beweegt is er voor iedereen

Bewegen is voor iedereen belangrijk. Je wordt gezonder, voelt je fitter, doet sociale contacten op en bovenal: het is leuk! Dennis Boele, buurtsportcoach in gemeente Lopik, is ervan overtuigd dat er voor iedereen wel een geschikte activiteit te vinden is: “De sportaanbieders in onze gemeente hebben een veel gevarieerder aanbod dan soms wordt gedacht. Lopik Beweegt is bovendien niet alleen bedoeld voor mensen die weer of meer willen gaan bewegen. Ook als je al regelmatig sport, is dit hét moment om een keer iets nieuws uit te proberen. Of misschien heb je al een voorkeur voor een specifieke sport, maar zoek je nog naar een vereniging waar jij je thuis voelt. Het is allemaal mogelijk tijdens Lopik Beweegt!”

Dit jaar is er weer nieuw aanbod toegevoegd ten op zichten van vorig jaar. Een overzicht van het aanbod vind je in deze brochure of op de aanmeldpagina. Aanmelden kan tot 24 februari 2020!

FITTEST voor 50-plussers

In aanloop naar Lopik Beweegt organiseert Team Sportservice Lopik een FITTEST, die speciaal is ontwikkeld voor 50-plussers. Deze test bestaat uit een aantal laagdrempelige oefeningen. Op basis van de resultaten geven de beweegconsulenten van Team Sportservice Lopik de deelnemers een persoonlijk beweegadvies en kan er bekeken worden welk aanbod van Lopik Beweegt geschikt zou zijn. Een goed gemeten begin is het halve werk, dus kom vooral langs op 15 februari in ’t Witte Paard in Cabauw, 10.00 tot 15.00 uur (laatste instuifmogelijkheid 14:15 uur). Aanmelden kan via dit formulier.