HomeLopik Beweegt

Lopik Beweegt

Bewegen is voor iedereen belangrijk. Je wordt gezonder, voelt je fitter, doet sociale contacten op en bovenal: het is leuk! Of je nou 18 bent of 80, er is voor iedereen wel een geschikte activiteit te vinden op zijn of haar eigen niveau. Om je te helpen er achter te komen welke sport jouw hart sneller laat kloppen, organiseren we ieder jaar Lopik Beweegt!

Hoe het werkt

Via Lopik Beweegt kun je bij verschillende sportaanbieders in de gemeente Lopik vijf proeflessen volgen voor slechts 15 euro. De meeste lessen vinden plaats in maart en april (en sommige in mei/juni). Tijdens deze lessen maak je kennis met de activiteit zelf, de betreffende trainer(s), de accommodatie en andere deelnemers. De ideale manier om erachter te komen welke sport- of beweegactiviteit er bij je past en te beslissen of je hier op structurele basis mee door wilt gaan.

Aanmelden Lopik Beweegt 2020

Een overzicht van het aanbod van dit jaar vind je in deze brochure of op de aanmeldpagina. Daar kun je je ook direct inschrijven voor de activiteit(en) van jouw voorkeur. Aanmelden voor Lopik Beweegt kan tot 24 februari 2020.