HomeLopik Beweegt

Lopik Beweegt

Bewegen is voor iedereen van belang. Je wordt gezonder, voelt je fitter, doet sociale contacten op en bovenal: het is leuk! Of je nou 18 bent of 80, er is voor iedereen wel een geschikte activiteit te vinden op zijn of haar eigen niveau. Om je te helpen er achter te komen welke sport jouw hart sneller laat kloppen organiseren we ieder jaar Lopik Beweegt!

Hoe het werkt

Via Lopik Beweegt kan je bij verschillende sportaanbieders in de gemeente Lopik 5 proeflessen volgen voor slechts 15 euro. De meeste lessen vinden plaats in maart en april (en sommige in mei/juni). Tijdens deze lessen maak je als deelnemer niet alleen kennis me de activiteit zelf, maar ook met de betreffende trainer(s), de accommodatie en andere deelnemers. De ideale manier om erachter te komen welke sport- of beweegactiviteit er bij je past en te beslissen of je hier op structurele basis mee door wilt gaan.

Aanmelden Lopik Beweegt 2019

Een overzicht van het aanbod van dit jaar vind je in deze brochure of op de aanmeldpagina. Daar kun je je ook direct inschrijven voor de activiteit(en) van jouw voorkeur. Aanmelden voor Lopik Beweegt kan tot 1 maart 2019.

FITTEST: een goed gemeten begin het halve werk!

Begin je na langere tijd weer met bewegen of ben je gewoon benieuwd naar hoe fit je momenteel bent? Dit jaar kunnen 50-plussers in Lopik en Benschop gratis deelnemen aan een FITTEST.

Zaterdag 16 februari
10.00-15.00 uur
Dorpshuis de Schouw, Lopik

Zaterdag 23 februari
10.00-15.00 uur
Buurthuis XXL, Benschop

Op basis van de resultaten kunnen onze beweegconsulenten je voorzien van een persoonlijk beweegadvies en je adviseren over het aanbod van Lopik Beweegt, Een goed (gemeten) begin is het halve werk, dus kom vooral langs!

Meedoen met de FITTEST? Loop gewoon binnen bij één van de testen. Wanneer je je vooraf aanmeldt via dit formulier ben je zeker dat je bij drukte niet in de rij hoeft te staan.