HomeSportles Gezonde Leefstijl ’22-’23

Sportles Gezonde Leefstijl ’22-’23

Sportles Gezonde Leefstijl Heemskerk

Wil jij werken aan een gezonde leefstijl, gezond gewicht en lekker in je vel zitten? Vind je het leuk om te sporten met andere kinderen uit Heemskerk? Ben je niet vies van een beetje zweet? Zit je in groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs of klas 1-2 van het VO? Kom dan naar de gratis sportles van Team Sportservice Kennemerland!

 

We sporten elke dinsdagmiddag van 15.45-16.30 uur in de gymzaal aan de Marnestraat in Heemskerk. Alle kinderen die meedoen werken aan een gezonde leefstijl en een gezond gewicht. En als je dat wilt kunnen we je helpen met het vinden van een leuke sport of vereniging.

Tijdens de les komen allerlei verschillende onderdelen aan bod. Denk hierbij aan sporten zoals basketbal, turnen, bootcamp, freerunnen, badminton, maar we doen ook trefbal en tikspelen en spellen die gaan over gezondheid.

Als je mee wilt doen kun je je aanmelden met het formulier hieronder. Een medewerker van Team Sportservice Kennemerland neemt vervolgens contact op om een afspraak te maken voor een proefles.

Aanmelden Proefles Sportles Gezonde Leefstijl '23-'24