HomeLeefstijlles volwassenen in Castricum

Leefstijlles volwassenen in Castricum

Hi, wat leuk dat je ons hebt gevonden!

Je bent op zoek naar een actievere leefstijl en dit is een eerste goeie stap. Wij helpen je graag op weg met het geven van inzicht in de sport mogelijkheden en de aanbieders bij jou in de buurt. Aan het einde van een 10 weken durend beweegprogramma voor volwassenen heb jij grip op een fitter leven. Bovendien bieden we in de eerste week een gratis fitheidstest aan zodat je weet waar je staat en waar je naartoe wil. Tijdens de test worden lenigheid, kracht, coördinatie, uithoudingsvermogen, gewicht en bloeddruk gemeten.

Het programma is iedere dinsdagavond van 19:30 tot 20:30 uur in de gymzaal aan de Walingstuin. De eerste vier lessen worden door de buurtsportcoaches van Team Sportservice gegeven en tijdens de laatste 6 lessen gaan we proeflessen bij verschillende lokale sportaanbieders volgen zodat je inzicht krijgt in waar je voor welke beweegactiviteit terecht kan. En vooral, wat bij je past!

Dus wil je graag fitter of actiever worden? Dan zijn de leefstijllessen voor volwassenen echt iets voor jou! Dit programma doe je samen met anderen, wat motiverend en inspirerend werkt. Door het diverse aanbod kan iedereen op eigen niveau deelnemen.  De lessen staan in het teken van kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen. Dit trainen we door spierversterkende oefeningen maar ook door verschillende bal-, team- en racketsporten. Alle lessen worden gegeven door een ervaren buurtsportcoach van Team Sportservice Kennemerland.

De lessen zijn op de dinsdagavond van 19.30 tot 20.30 uur in de gymzaal aan de Walingstuin 1 in Castricum. Het programma duurt 10 weken en start op 27 februari met de laatste les op 23 april. Voor de fitheidstest kan je op dinsdag 13 februari tussen 19:30 en 21:30 uur terecht. De test die je aflegt duurt een half uur binnen een gegeven tijdslot. Voor het gehele programma van 9 lessen vragen we een kleine bijdrage van €10,- en de fitheidstest is gratis. 

Samen gaan we er tegen aan. Na de lessen gaan we in gesprek over het bestaande beweegaanbod binnen de gemeente. Lijkt het je wat? Meld je dan aan via onderstaand inschrijfformulier. We zien je graag! 

De gemeente Castricum vind de gezondheid van haar inwoners erg belangrijk en financiert daarom de buurtsportcoach vanuit Team Sportservice die deze lessen verzorgt. 

Naam(Vereist)