HomeSportles Gezonde Leefstijl Heemskerk

Sportles Gezonde Leefstijl Heemskerk

De GGD en Team Sportservice Kennemerland stimuleren een gezonde, actieve leefstijl voor iedereen van jong tot oud. Het project ‘Gezonde leefstijl’ richt zich in eerste instantie op kinderen uit groep 5 van het basisonderwijs. Er wordt een extra meet- en weegmoment aangeboden en een motorische test. Scholen uit de gemeente Heemskerk worden hiervoor benaderd door de GGD. Voor kinderen met een ongezond gewicht is de mogelijkheid een traject te volgen bij een leefstijlcoach. De leefstijlcoach zal samen met het gezin een plan maken op de punten waar het gezin en het kind aan willen werken. Denk aan ander gedrag stimuleren, goede voeding, passend bewegen, opvoeding, beeldscherm gebruik, etc. Daarnaast kunnen kinderen uit groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs en klas 1-2 van het VO meedoen aan de ‘Sportles gezonde leefstijl’. Hieronder lees je meer over deze sportles.

Sportles Gezonde Leefstijl Heemskerk

Wil jij werken aan een gezonde leefstijl, gezond gewicht en lekker in je vel zitten? Vind je het leuk om te sporten met andere kinderen uit Heemskerk? Ben je niet vies van een beetje zweet? Zit je in groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs of klas 1-2 van het VO? Kom dan naar de gratis sportles van Team Sportservice Kennemerland!

We sporten elke dinsdagmiddag van 15.45-16.30 uur in de gymzaal aan de Duitslandlaan in Heemskerk. Alle kinderen die meedoen werken aan een gezonde leefstijl en een gezond gewicht. En als je dat wilt kunnen we je helpen met het vinden van een leuke sport of vereniging.

Tijdens de les komen allerlei onderdelen aan bod. Denk hierbij aan sporten zoals basketbal, turnen, bootcamp, freerunnen, badminton, maar we doen ook trefbal en tikspelen en spellen die gaan over gezondheid.

Als je mee wilt doen kun je je aanmelden met het formulier hieronder. Een medewerker van Team Sportservice Kennemerland neemt vervolgens contact op om een afspraak te maken voor een proefles.