Home‘Fit & Vitaal 60+’ in Akersloot en Limmen

‘Fit & Vitaal 60+’ in Akersloot en Limmen

Leuk dat u interesse heeft in ons Fit & Vitaal programma 60+ in Akersloot en Limmen.

Dit programma is erg geschikt voor mensen die willen weten hoe het met hun fitheid gesteld is en willen onderzoeken welke beweegactiviteit het beste bij hen past.

“Leuk, afwisselend programma. We hebben nu een betere conditie” Loes en Ben (beiden 73 jaar)

“Wij zijn nieuw in de de gemeente en vonden het ontzettend leuk om nieuwe mensen te leren kennen, ik heb er zelfs een sportmaatje aan over gehouden”

Gratis fitheidstest in maart

Er gaan twee programma’s en testen tegelijkertijd draaien, één in Akersloot en één in Limmen. U dient een keuze te maken voor één van de twee. Ben je benieuwd hoe fit je bent? De buurtsportcoach organiseert een gratis fitheidstest op woensdag 13 maart van 10.00 – 12.30 uur in sporthal de Enterij in Limmen en op vrijdag 15 maart van 10.00 – 12.30 uur in sporthal de Lelie in Akersloot. De test duurt ongeveer 30 minuten en er staat koffie en thee klaar. Het uithoudingsvermogen, de spierkracht en de BMI worden onder andere gemeten. De test is geschikt voor ieder niveau, of je nu wel of geen sport beoefent. Het dragen van sportkleding is makkelijk, maar niet verplicht.

Beweegprogramma; aan de slag!

Na de fitheidstest start in week 13 in Akersloot en in Limmen het vier weken durende beweegprogramma ‘Fit & vitaal 60+’. Hier kunnen 60-plussers gedurende vier weken twee keer per week verschillende sporten uit proberen bij lokale aanbieders. Tijdens dit afwisselende aanbod worden conditie, kracht, lenigheid en/of stabiliteit op allerlei manieren geoefend. Onder andere bewustzijnsporten, teamsporten, balsporten en individuele sporten zijn onderdeel van het programma. Alle sporten worden begeleid door vakkundige trainers. De sporten zullen vooral overdag aangeboden worden.

De fitheidstest is gratis. Deelname aan het ‘Fit & Vitaal 60+’ beweegprogramma bedraagt 10 euro. U kunt er ook voor kiezen om alleen de fitheidstest of alleen het beweegprogramma te doen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Winnie Assendelft (Buurtsportcoach Heemskerk) via wassendelft@teamsportservice.nl of 088-2037340.

Aanmelden voor de fitheidstest en/of het beweegprogramma in Akersloot of Limmen

Naam(Vereist)
Waar heeft u interesse in?(Vereist)