HomeNieuwsZaalvoetbaltoernooi 2018

Zaalvoetbaltoernooi 2018

Team Sportservice Kennemerland organiseert al 4 jaar op verzoek van de gemeente Heemskerk het schoolzaalvoetbaltoernooi van de schoolsportagenda. Op woensdag 14 november streden 27 teams om de felbegeerde bekers. De 11 deelnemende scholen namen bovendien flink wat publiek mee. Het was dan ook een drukte van belang in de twee sporthallen van de Waterakkers.

Sportief

In de categorieën Jongens, Meisjes en Gemengd werden flink wat wedstrijden van 9 minuten afgewerkt door de teams. Dit jaar zijn de poules verdeeld over twee 2 blokken van 2 uur. Het ging er fanatiek maar heel sportief aan toe, mede dankzij de uitstekende leiding door ervaren scheidsrechters.

Alle teams een prijs

In het eerste blok vanaf 13.30 uur speelden de 3 jongenspoules hun wedstrijden. Poulewinnaars zijn geworden: Lunetten jongens 1, lunetten jongens 2 en Otterkolken jongens 1

In het tweede blok speelden de meisjespoules en de gemengde poules . Bij de meisjes eindigde het team van de Anne Frank 2 op de eerste plaats. In de gemengde poules mochten de Bareel 1 en het Rinket 1 de eerste prijs meenemen. Alle teams ontvingen uiteindelijk een prijs uit handen van wethouder Aad Schoorl

Mede door de hulp van de vrijwillige scheidsrechters, stagiaires en de leden van IJmond EHBO kan de organisatie terugkijken op een geslaagd toernooi.