HomeNieuwsVolle bak in de Waterakkers tijdens schoolzaalvoetbaltoernooi

Volle bak in de Waterakkers tijdens schoolzaalvoetbaltoernooi

Sportservice Kennemerland organiseert al 3 jaar op verzoek van de gemeente Heemskerk samen met De Waterakkers het schoolzaalvoetbaltoernooi. Op woensdag 16 november streed een recordaantal van 35 teams om de felbegeerde bekers. De 11 deelnemende scholen namen bovendien flink wat publiek mee. Het was dan ook een drukte van belang in de twee sporthallen.

Sportief
In de categorieën Jongens, Meisjes en Gemengd werden flink wat wedstrijden van 10 minuten afgewerkt door de teams. Het ging er fanatiek maar heel sportief aan toe, mede dankzij de uitstekende leiding door een zestal ervaren scheidsrechters, waaronder ook twee jongeren.

Bloedstollende finale bij jongens
Bij de meisjes eindigde Lunetten 1 op de eerste plaats. Zij wisten al hun wedstrijden te winnen. De Bareel (2e) en Anne Frank (3e) deden het eveneens zeer verdienstelijk. In de gemengde poule deed Zevenhoeven het uitstekend. Zij gingen er met de 1e en 2e plek vandoor, voor de Kariboe (3e). De jongens speelden in meerdere poules en moesten dus halve finales en een finale afwerken. Drie van de vier finalisten waren afkomstig van de Bareel. De finale ging dan ook tussen Bareel 1 en 3. Na aan bloedstollende strijd moesten strafschoppen de beslissing brengen. Bareel 1 deed dit net iets beter en kreeg uiteindelijk van wethouder Schoorl de trofee uitgereikt.

De foto’s van het schoolzaalvoetbaltoernooi zijn te vinden in het fotoboek op www.sportservicekennemerland.nl.