HomeNieuwsThema avond ‘Sportief besturen’

Thema avond ‘Sportief besturen’

Logo Team Sportservice Kennemerland

Team Sportservice organiseert een gratis thema avond over ‘sportief besturen’

Na de thema avonden over thema’s als vrijwilligerswerving, ledenwerving, jongeren, communicatie, de gezonde sportkantine en de AVG wetgeving, organiseert Team Sportservice Kennemerland op dinsdag 29 mei opnieuw een interessant avond voor sportbestuurders en andere vrijwilligers. Dit maal staat de avond in het teken van ‘sportief besturen’.

Goede sfeer
Verenigingsadviseurs Bart Neeft en Hubert Habers organiseren de avond voor alle sportieve vrijwilligersorganisaties uit Heemskerk. Neeft: “Het besturen van een vereniging blijft een uitdagende klus. Je wilt niet alleen een vereniging aansturen waarbij op alle niveaus met plezier wordt gesport, je wilt ook dat alle leden zich een deel van de vereniging voelen. Een goede sfeer op de club draagt immers bij aan het werven en behouden van leden en vrijwilligers.”

Habers vult aan: “In de workshop Sportief Besturen gaat het daarover: de workshop is de basis voor de manier waarop leden van de vereniging met elkaar omgaan, hoe gasten en tegenstanders worden verwelkomd, hoe ouders langs de lijn staan, etc. In de workshop Sportief Besturen krijg je handvatten aangeboden om de invloed op de sfeer van jouw club te vergroten door je rol als bestuurder persoonlijk in te vullen. Hierdoor krijg je als bestuurder meer grip op hoe de leden zich op de vereniging gedragen.”

Aanmelden
De workshop wordt verzorgd door Hikmet Weeling van het NOC*NSF. De locatie van de workshop wordt in overleg bepaalt met de deelnemende verenigingen. Wilt u deelnemen aan deze gratis workshop? Meld u zich dan voor 22 mei aan bij Bart Neeft:
bneeft@teamsportservice.nl ovv de naam van uw vereniging en het aantal deelnemers.