HomeNieuwsStimuleringsprijs Buurtsportcoach & Combinatiefunctionaris 2017

Stimuleringsprijs Buurtsportcoach & Combinatiefunctionaris 2017

De Stimuleringsprijs Buurtsportcoach 2017 is bedoeld voor een buurtsportcoach (of combinatiefunctionaris) die zichzelf onderscheidt en inspirerend is voor collega’s. Voor de Stimuleringsprijs 2017 is gekozen voor het thema: de verbinding met zorg en/of welzijn. Het gaat met nadruk om de rol die de buurtsportcoach speelt en de dingen die hij of zij doet om de verbinding met zorg of welzijn te maken of verbeteren. De Stimuleringsprijs gaat dus niet over een goed project of succesvol aanbod.

Ken jij een buurtsportcoach die deze prijs verdient en wiens werkwijze we absoluut onder de aandacht moeten brengen? Meld hem of haar dan aan voor de Stimuleringsprijs Buurtsportcoach & Combinatiefunctionaris 2017. Vul de online vragenlijst vóór maandag 15 mei 17.00 uur in en sla deze op (= verzenden). Je kunt de vragenlijst slechts eenmaal invullen, het is niet mogelijk om meerdere buurtsportcoaches te nomineren. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Beoordeling in vier regio’s
Net als vorig jaar vinden eerst vier regionale voorrondes plaats. Onze regio West bestaat uit de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. De vier regionale winnaars worden na 30 mei bekend gemaakt. Als prijs voor het winnen van de regionale voorronde wordt er een filmpje gemaakt van de buurtsportcoaches en hun activiteiten. Deze filmpjes worden vertoond op de website www.sportindebuurt.nl en onder de aandacht gebracht via o.a. social media. Tussen 13 juni en 20 juni kan gestemd worden op een van de vier buurtsportcoaches.

Publieksprijs en uitreiking
De Stimuleringsprijs Buurtsportcoach & Combinatiefunctionaris is een publieksprijs. Uitreiking van de prijs vindt plaats tijdens de Buurtsportcoachdag op dinsdag 20 juni tussen 14.30 uur en 20.00 uur in Topsportcentrum Almere. De winnende buurtsportcoach krijgt alle eer, inclusief een mooi aandenken en een geldprijs van 1500 euro. Deze prijs is bedoeld om te investeren in het werk of om activiteiten te ondersteunen die worden uitgevoerd in het kader van de Brede impuls combinatiefuncties.

Meer informatie is te vinden op de website van Sport en Bewegen in de Buurt.