HomeNieuwsSportservice en Center Parcs ontwikkelen de Cool Factor School Battle

Sportservice en Center Parcs ontwikkelen de Cool Factor School Battle

Speciaal voor groep 6 hebben Sportservice Nederland en Talentboek in samenwerking met Center Parcs een lespakket ontwikkeld om samenwerken, talentontwikkeling en bewegen te stimuleren. Dit lespakket voor basisscholen heet de Cool Factor School Battle en naast dat het belangrijke thema’s behandelt zijn er veel leuke prijzen voor de deelnemende klassen te winnen. Schrijf je snel in!

Wat is de Cool Factor School Battle?
In drie lessen worden de thema’s in een video geïntroduceerd door Bram, Karolien, Tessa en Renske, vier toptalenten in de sporten roeien, wielrennen en klimmen. In de filmpjes presenteren ze zichzelf, hun sporten en het lesthema waarna ze aan de klas een opdracht presenteren. Tijdens de lessen van de Cool Factor School Battle gaan de leerlingen aan de slag met het maken van een plan om de klas fitter te krijgen, onderzoeken ze welke (sportieve) talenten ze zelf hebben en verzinnen ze een geheel nieuwe sport of (beweeg)activiteit. Met die nieuwe activiteit doet de klas mee aan de School Battle. Een wedstrijd waarin uiteindelijk de klassen van de zes populairste en coolste (sportieve) activiteiten een schoolreisje winnen. Op een park van Center Parcs gaan ze strijden om de Cool Factor Bokaal in een battle op verschillende activiteiten als BMX, raften en klimmen. Ook wordt er voor de meest creatieve en originele (sportieve) activiteit nog een extra prijs uitgereikt. Deze gaat namelijk echt ontwikkeld worden door Center Parcs.
 
De Cool Factor School Battle wordt aangeboden door Sportservice Nederland en Talentboek in samenwerking met Center Parcs. Inschrijvingen kunnen via www.coolfactor-schoolbattle.nl.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar: info@sportservicenederland.nl.