HomeNieuwsSchoolzwemkampioenschappen Heemskerk 2019

Schoolzwemkampioenschappen Heemskerk 2019

Op maandag 29 april 2019 werden in zwembad De Waterakkers de jaarlijkse Schoolzwemkampioenschappen van Heemskerk gehouden. Het toernooi wat onderdeel is van de Schoolsportagenda, gecoördineerd door Team Sportservice Kennemerland, werd wederom goed georganiseerd door zwemvereniging O.E.Z.A. uit Heemskerk.

De 13 teams met in totaal 130 basisschool leerlingen hebben op deze dag in de meivakantie een kampioenschapscircuit doorlopen van diverse sport- en spelonderdelen. Het kampioenschap is mede door de vele vrijwilligers weer een groot succes gebleken, waar de organisator (Zwemvereniging OEZA Heemskerk) vol trots op terug kijkt. Organisator Pascal Palmboom liet weten: ‘’Ik ben enorm trots dat door dit toernooi weer vele kinderen in de vakantie konden deelnemen aan een leuk sportevenement’’.

De uiteindelijke winnaar van het Schoolzwemkampioenschap Heemskerk 2019 is Basisschool de Anne Frank geworden, het zesde team van deze school wonnen de eerste prijs, van harte gefeliciteerd!

Uitslagen op een rij
1: Anne Frank team 6
2: De Bareel 1
3: Otterkolken 1

Door het Heemskerkse zwemkampioenschap zijn weer vele leerlingen in aanraking gekomen met zwemmen. Wilt u meer informatie over zwemmen bij OEZA? Bezoek dan www.oeza.nl