HomeNieuwsschoolzwemkampioenschappen 2107

schoolzwemkampioenschappen 2107

Basisschool de Anne Frank is de grote winnaar geworden van het Schoolzwemkampioenschap Heemskerk 2017
Op maandag 24 april 2017 werden in zwembad De Waterakkers de jaarlijkse Schoolzwemkampioenschappen van Heemskerk gehouden. Het toernooi wat onderdeel is van de Schoolsportagenda, gecoördineerd door Sportservice Kennemerland, werd georganiseerd door zwemvereniging O.E.Z.A. uit Heemskerk.

De 13 teams van in totaal 100 basisschool leerlingen hebben op de eerste dag van de meivakantie een kampioenschapscircuit doorlopen van diverse sport en spel onderdelen. Het kampioenschap is wederom een succes gebleken, waar de organisator (Zwemvereniging OEZA Heemskerk) vol trots op terug kijkt. Organisator Pascal Palmboom liet weten: ‘’Ik ben enorm trots dat door dit toernooi weer vele kinderen in de vakantie konden deelnemen aan een leuk sportevenement’’.
De uiteindelijke winnaar van het Schoolzwemkampioenschap Heemskerk 2017 is Basisschool De Anne Frank geworden, Het vierde en derde team van deze school wonnen de eerste en tweede prijs. De derde prijs ging naar het tweede team van de Zevenhoeven, allemaal gefeliciteerd!
Door het zwemkampioenschap zijn weer vele leerlingen hernieuwd in aanraking gebracht met zwemmen. Wilt u meer informatie over zwemmen bij OEZA? Bezoek dan onze website www.oeza.nl