HomeNieuwsSchoolzaalvoetbaltoernooi 2019

Schoolzaalvoetbaltoernooi 2019

HEEMSKERK – Team Sportservice Kennemerland organiseert al 5 jaar op verzoek van de gemeente Heemskerk het schoolzaalvoetbaltoernooi, onderdeel van de schoolsportagenda. Op woensdag 13 november speelden 30 teams in poules voor plezier en een beker. De 10 deelnemende scholen namen bovendien flink wat publiek mee. Het was dan ook een gezellige drukte in de twee sporthallen van de Waterakkers.

Sportief: In de categorieën gemengd en jongens werden flink wat wedstrijden van 9 minuten afgewerkt door de teams. Ook dit jaar waren de poules verdeeld over twee 2 blokken van 2 uur. Het ging er fanatiek maar heel sportief aan toe, mede dankzij de hulp van prima scheidsrechters.

Alle teams een prijs: Voor alle teams was er een zak met fruit, geregeld via Rick’s Fruit. In het eerste blok vanaf 14.00 uur speelden de 3 gemengde poules hun wedstrijden. Poulewinnaars zijn geworden: Rinket G1, Kariboe G1 en de Marel. In het tweede blok speelden de Jongens poules . De poulewinnaars zijn geworden: Bareel J1, Anne Frank J2 en Bareel J3. Alle teams ontvingen een beker uit handen van wethouder Aad Schoorl

Mede door de hulp van de vrijwillige scheidsrechters, stagiaires en de leden van IJmond EHBO kan de organisatie terugkijken op een geslaagd toernooi.