HomeNieuwsSCHOOLBASKETBAL kampioenen Heemskerk

SCHOOLBASKETBAL kampioenen Heemskerk

In de kerstvakantie op maandag 30 december was het een drukte van belang in sporthal 2 van de Waterakkers te Heemskerk. Hier vond traditiegetrouw het jaarlijkse school basketbaltoernooi plaats. Dit toernooi wat onderdeel is van de schoolsportagenda (gecoördineerd door Team Sportservice Kennemerland) werd zoals elk jaar georganiseerd door Basketbalvereniging de Mapleleaves.

De Heemskerkse basisscholen gingen de spannende strijd aan met elkaar om de felbegeerde beker te winnen. In de ochtend speelden de groepen 7 en 8. De uitslag was als volgt:

1e plaats Anne Frank 1

2e plaats Leonardus

3e plaats Zevenhoeven

4e plaats Anne Frank 2

Sportiviteitsprijs Lunetten 2

’s middags speelden de poules voor de groepen 5 en 6. Ook hier spannende en leuke wedstrijden wat resulteerde in de volgende uitslag:

1e plaats Anne Frank 1

2e plaats Otterkolken

3e plaats Leonardus

4e plaats Vlinder 1

Sportiviteitspijs Lunetten 1

Mede door de hulp van zeer veel vrijwilligers van Basketbalvereniging de Mapleleaves is het toernooi weer gezellig en goed verlopen. Onze dank gaat uit naar de vrijwilligers van IJmond EHBO die ook weer klaar stonden voor de kinderen. Wethouder Aad Schoorl is zowel in de ochtend als eind van de middag aanwezig geweest voor het uitreiken van de prijzen.

De foto’s zijn aangeleverd door Basketbalvereniging de Mapleleaves