HomeNieuwsPilot G-handbal bij DSS Heemskerk

Pilot G-handbal bij DSS Heemskerk

De heemskerkse handbalvereniging DSS is vorige week maandag gestart met een pilot G-Handbal.
G-handbal is een teamsport voor mensen/jongeren met een beperking. De pilot is voor de leeftijd vanaf 16 jaar. Bij DSS Handbal denken we niet in beperkingen maar in mogelijkheden. Dus organiseert DSS Handbal een pilot van 4 trainingsavonden waar de basis van het handbalspelletje, zoals balbehendigheid, samenspel en bewegen aan bod komen. Want bewegen is gezond, ook voor mensen met een beperking, voor jong en oud. Bewegen is van groot belang voor de fysieke gesteldheid, ook het sociale aspect is bij een teamsport natuurlijk aanwezig.

Er zijn drie trainers aanwezig t.w. Albert Verheij, Ilona Blanksma en Rosalie Sap.
Er volgen nóg 2 data t.w. 19 en 26 oktober 2015 van 20.00 tot 21.00 uur in Sporthal Waterwijk in Broekpolder.
Cliënten van SIG Broekpolder hebben zich reeds aangemeld voor de pilot. Natuurlijk is iedereen welkom van Heliomare, Harteheem of elders uit de regio.
Deze pilot G-handbaltrainingen zijn gratis. Het vervoer naar de sportzaal en v.v. zijn voor rekening van de deelnemers zelf. Wanneer er meerdere deelnemers vanaf dezelfde locatie vertrekken, kan er centraal een BIOS-bus geregeld worden.
Voor verdere informatie en/of voor het aanmelden om deel te nemen aan de pilot G-handbal, kunt u contact opnemen met Bart Neeft: bneeft@sportservicekennemerland.nl en telnr 0651179338.