HomeNieuwsOok benieuwd hoe fit u nu eigenlijk echt bent?

Ook benieuwd hoe fit u nu eigenlijk echt bent?

60+ in beweging; doe mee aan de gratis fittest op 7 en 8 april!

Bent u 60 jaar of ouder en benieuwd hoe fit u bent? De Buurtsportcoach in Castricum organiseert op 7 en 8 april in samenwerking met Fysiopraktijk Pool een gratis fittest. Op 7 april kunt u tussen 10.00 en 11.30 uur een fittest doen in het gemeentehuis van Castricum. Op 8 april tussen 13.30 en 15.00 uur in de gymzaal aan de Vondelstraat.
De fittest is geschikt voor ieder niveau. Het maakt daarbij niet uit of u een sport beoefent. Door de aanwezigheid van een fysiotherapeut kunnen mensen met lichte lichamelijke klachten bovendien veilig en verantwoord meedoen. Het dragen van sportkleding is niet verplicht.
In vervolg op de fittest kunt u meedoen met het 6-weekse programma ‘60+ in beweging’. Onder begeleiding van vakkundige trainers gaat u gedurende 6 weken kennismaken met diverse sporten. Iedere week staat er een sportvereniging centraal waar u een keer bij op bezoek gaat. De start is in de week van 18 april.
Bij de fittest op 7 en 8 april krijgt u meer informatie over dit programma. U kunt vervolgens zelf bepalen of u mee gaat doen aan het 6-weekse programma.
Bent u geïnteresseerd in de fittest? Meld u aan bij Ron Gravemaker, buurtsportcoach Castricum. Dit kan via telefoon: 0251-254740 of e-mail: rgravemaker@sportservicekennemerland.nl