HomeNieuwsNationale Sportweek 2018

Nationale Sportweek 2018

Tijdens de Nationale Sportweek gaan we met zijn allen lekker sporten en bewegen. Van zaterdag 15 tot en met zaterdag 29 september 2018 zetten sportclubs en organisaties hun deuren open. Een perfecte kans om nieuwe sporten uit te proberen en samen sportplezier te beleven.

Team Sportservice Kennemerland heeft in samenwerking met diverse verenigingen en sportorganisaties een activiteitenkalender samengesteld. Doe ook mee!

 

Activiteitenkalender voor het volledige aanbod van gemeente Heemskerk.

Buurtsportcoach Bart Neeft organiseert de volgende gratis activiteiten:

– Maandagavond 17 september vanaf 19.00 uur radio uitzending “Sportcafé” via Heemskerk FM met diverse interviews en muziek.

– Woensdag 19 september van 12.30-15.00 uur op het Ark terrein aan de Maasstraat in Heemskerk: Buurtsportcoach XL met springkussens en diverse sportactiviteiten.

Activiteitenkalender voor het volledige aanbod van gemeente Castricum.

De Sportkrant van het Nieuwsblad voor Castricum besteedt veel aandacht aan de Nationale Sportweek in Castricum. Klik hier om de krant te lezen.

Buurtsportcoach Joyce van Tunen organiseert de volgende gratis activiteiten:

– Woensdag 19 september van 13.30-15.30 uur is er een buitensportmiddag voor alle basisschoolkinderen op het sportveld bij basisschool Cunera. Opgeven hoeft niet, kom allemaal meedoen met verschillende sporten, spellen en springen op het springkussen.

– Woensdag 26 september van 16.00-17.00 uur is er een hardloop-clinic voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Geef je op via het inschrijfformulier.

– Donderdag 20 september is er een Meet Up “Jongeren in de Sport” voor jeugdcommissies en besturen en andere geïnteresseerden. Geef je op via het inschrijfformulier.