HomeNieuwsNATIONALE SPORTWEEK 2016

NATIONALE SPORTWEEK 2016

Gemeente Heemskerk doet mee met de Nationale Sportweek! De Nationale Sportweek is een landelijk sportevenement met als doel sporten en bewegen te promoten en te laten zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. De Sportweek valt samen met het moment waarop veel verenigingen en clubs hun deuren opnieuw open zetten; het sportseizoen gaat weer beginnen. Daarom vieren we tijdens de Sportweek in heel Nederland, en dus ook in de gemeente Heemskerk, de start van het nieuwe sportseizoen!

De dertiende Nationale Sportweek vindt plaats van 17 tot en met 25 september.

Sportservice Kennemerland organiseert deze week diverse activiteiten op sportgebied
Buurtsportcoach Bart Neeft is tijdens de Nationale Sportweek te vinden op de volgende plekken in Heemskerk:

dinsdag 20 september 14.30-16.00 uur: Voetbalkooi aan de Ingen Houszstraat en Vrijdag 23 april: 15.30-17.00 uur voetbalkooi aan de Debora Bakelaan voor kinderen van 7 -12 jaar
 

Op woensdag 21 september van 13.30 – 15.00 uur wordt er door Sportservice Kennemerland een speciale sportmiddag georganiseerd op het Ark terrein aan de Marnestraat. Buurtsportcoach Bart Neeft zal aanwezig zijn met diverse sportieve collega’s om deze middag speciaal te maken voor alle kinderen. Er komen verschillende sporten aan bod en er zijn zelfs prijsjes te verdienen.
 

Kom allemaal meedoen!