HomeNieuwsNationale buitenspeeldag 2019

Nationale buitenspeeldag 2019

Nationale Buitenspeeldag 2019
De Nationale Buitenspeeldag is dit jaar op 12 juni. Team Sportservice Kennemerland organiseert een sportieve middag voor basisschool leerlingen uit Heemskerk en Castricum.

Heemskerk – Op woensdag 12 juni organiseert Fit4schools in samenwerking met Team Sportservice Kennemerland, JOGG, aangepast sporten en Welschap Welzijn de Nationale Buitenspeeldag voor alle basisschool leerlingen uit Heemskerk.

Op het speelveld aan de Duitslandlaan (t.o. Olaf de Ruyter) zullen van 13.30 tot 16.00 uur verschillende activiteiten georganiseerd worden door een viertal studenten van de opleiding SM&O die stage lopen bij Team Sportservice. Naast de grote stormbaan zijn er diverse stations. Van voetbal en knotshockey tot levend sjoelen (neem je zwembroek mee ), van schminken en spelletjes tot een goochelaar die trucs laat zien, kortom voor ieder wat wils! Als je met de stempelkaart alle spelletjes gedaan hebt krijg je een klein presentje. Daarnaast zal er voor de kinderen een lekkere gezonde versnapering zijn, gesponsord door de Albert Heijn. Mascotte Druppie zal water uitdelen. Met elkaar gaan we zorgen voor een onvergetelijke dag dus neem al je vriendjes en vriendinnen mee en zien wij jullie op deze onvergetelijke middag!

 

Castricum – Team Sportservice Kennemerland organiseert een middag met sport en spel voor de kinderen uit groep 1 t/m 8 tijdens de Nationale Buitenspeeldag op 12 juni. Daarnaast is de GameDay Battle Bus er voor kinderen uit groep 7 en 8. Deze middag is gratis en je hoeft je niet op te geven.

Neem je vrienden mee, en daag ze uit! De gymleerkrachten en buurtsportcoaches van Team Sportservice zorgen ervoor dat jullie veel verschillende sporten en spellen kunnen doen. Je kunt onder andere voetballen, basketballen, flagfootball spelen en circus doen. Voor kinderen uit groep 7 en 8 is de GameDay Bus aanwezig met extra activiteiten in de bus en op het veld. De GameDay Bus biedt Gaming, Urban activiteiten, ultimate frisbee, racen en techniek. E-sport wordt gecombineerd met fysiek sport zoals basketbal.

Meedoen? Kom gewoon langs tussen 14 en 16 uur. De Buitenspeeldag wordt gehouden op het veld naast basisschool Helmgras. Houd bij slecht weer onze website of Facebook in de gaten. De GameDay Bus wordt mogelijk gemaakt door SKDH en Forte.

Deelname is op eigen risico.