HomeNieuwsKom sporten met de JeugdSportPas!

Kom sporten met de JeugdSportPas!

Vanaf 11 december kan er weer worden ingeschreven voor de JeugdSportPas (JSP)! Alle kinderen die in Castricum, Akersloot, Limmen en Heemskerk wonen of op school zitten, kunnen voor 5,- kennismaken met een sport naar keuze.

Wat doen ze nou precies bij aikido, capoeira, beeball of krav maga? Zal ik talent hebben voor tennis, atletiek of handbal? En welke dansvorm past het beste bij mij; ballet, jazzdance of breakdance? Allemaal vragen waar kinderen via de JSP antwoord op kunnen krijgen. Sportservice Kennemerland biedt met de JSP kinderen de mogelijkheid met een sport kennis te maken bij een vereniging of organisatie, zonder verdere verplichtingen, zoals bijvoorbeeld lid worden. Voor € 5,- kunnen de kinderen uit de groepen 1 t/m 8 van het basisonderwijs (doorgaans) vier lessen meedoen met een sport naar keuze. Er kan onder andere ingeschreven worden voor hierboven genoemde sporten, maar ook voor judo, scouting, jeugdfitness, mountainbiken, turnen, rugby, basketbal en nog heel veel meer.

Inschrijven voor het 2e blok kan van 11 december 2015 tot en met 4 januari 2016, uitsluitend via de JSP-website. Na sluiting van de inschrijving ontvangt u via e-mail bericht of uw kind is ingedeeld voor de sport. De lessen van blok 2 worden gegeven in week 4 t/m 7.