HomeNieuwsKariboe kampioen schoolkorfbal 2018

Kariboe kampioen schoolkorfbal 2018

In de voorjaarsvakantie, werd het jaarlijkse schoolkorfbal toernooi voor de groepen 3, 4, 5 en 6 van de Heemskerkse basisscholen in sporthal de Waterakkers gehouden. Het toernooi werd georganiseerd door korfbalvereniging HBC en is een onderdeel van de Schoolsportagenda gecoördineerd door Team Sportservice Kennemerland.

Op donderdag 1 maart hadden zich ’s middags 16 fanatieke teams van 6 verschillende scholen verzameld om aan het schoolkorfbaltoernooi van korfbalvereniging HBC mee te doen. Verdeeld over 3 velden werden sportieve wedstrijden gespeeld en ging men de strijd met elkaar aan om de eerste plaatsen. In de pauze kregen de teams wat drinken en wat lekkers.

De winnaar van de groepen 3/4 is het eerste team van de Kariboe geworden. Van de groepen 5/6 was ook de Kariboe het sterkst, dit keer het derde team. Wethouder Aad Schoorl heeft de prijzen uitgereikt.

De uitslagen op een rij;

Poule A, groep 3/4

1e    Kariboe 1

2e    Otterkolken 1

3e    Elif 1

 

Poule B, groep 5/6

1e    Kariboe 3

2e    Otterkolken 2

3e    Anne Frank 5

Mede namens de vele vrijwilligers van Korfbalvereniging HBC en de vrijwilligers van IJmond EHBO is het toernooi weer prima verlopen. KV HBC wil alle deelnemers bedanken voor een zeer geslaagde sportieve dag!