HomeNieuwsJEUGDSPORTPAS 2016-2017 WEER VAN START!

JEUGDSPORTPAS 2016-2017 WEER VAN START!

De JeugdSportPas (JSP) in de gemeenten Castricum en Heemskerk, uitgevoerd door Sportservice Kennemerland, gaat in het nieuwe schooljaar weer sportief van start. Vanaf 10 september kunnen alle basisschoolkinderen die in Castricum, Akersloot, Limmen en Heemskerk wonen of op school zitten zich weer inschrijven voor het eerste blok van de JSP. Een uitgelezen kans om vrijblijvend kennis maken met een sport naar keuze!

Wat leer je nou precies bij weerbaarheids training of scouting? Zal ik talent hebben voor hockey, waterpolo of turnen? En welke dansvorm past bij mij; afro, zumba of jazz dance? Vragen waar je via de JSP antwoord op kan krijgen. Sportservice Kennemerland biedt met de JSP kinderen de mogelijkheid met een sport kennis te maken bij een vereniging of organisatie, zonder verdere verplichtingen. Voor € 5,- kunnen kinderen uit groep 1 t/m 8 van het basisonderwijs (doorgaans) vier lessen meedoen met een sport naar keuze. Er kan onder andere ingeschreven worden voor hierboven genoemde sporten, maar ook voor atletiek, schermen, zwemmen, weerbaarheid training, squash en nog heel veel meer. Klik op de JSP button via de website www.sportservicekennemerland.nl voor het volledige aanbod en meer informatie. Inschrijven voor het eerste blok kan 10 t/m 25 september, uitsluitend via de website.

Ga naar de button JSP op de homepage of klik hier

Na sluiting van de inschrijving ontvangt u via een e-mail bericht of uw kind is ingedeeld voor de sport. De lessen starten eind oktober.
Op onze website worden ook regelmatig andere leuke activiteiten aangekondigd, zoals sportinstuiven en sportclinics in de schoolvakanties, houd deze dus goed in de gaten!