HomeNieuwsInspiratiesessie ‘Binden en boeien van jongens voor de sportvereniging’

Inspiratiesessie ‘Binden en boeien van jongens voor de sportvereniging’

Wil je ook meer jongens bij jouw vereniging? Om jongens te binden en boeien, is het goed om het aanbod af te stemmen op hun behoeften. Jongens houden van (fysieke) uitdaging, strijd en variatie, leren het best door trial & error en zien liever geen beperkingen. Als je daar als club of trainer op inspeelt, is de kans groot dat het percentage jongens onder de jeugdleden groeit. Bekijk in dit filmpje hoe volleybalvereniging Sudosa-Desto dit heeft aangepakt.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over hoe je als vereniging jongens boeit en bindt aan jouw vereniging? Doe dan mee aan de gratis webinar voor verenigingen in Castricum en Heemskerk op woensdagavond 9 december. Deze webinar is interessant voor zowel bestuursleden als (toekomstige) trainers van jongens.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar Joyce. We raden aan om met minstens twee personen per vereniging deel te nemen, omdat dit het makkelijker maakt om daadwerkelijk met de tips aan de slag te gaan. Na aanmelding ontvang je de exacte starttijd en een link om deel te kunnen nemen. De eerste aanmeldingen zijn al binnen! Als jij ook geïnteresseerd bent zien we jouw aanmelding graag tegemoet.

Deze webinar wordt gratis aangeboden als onderdeel van de servicelijn van het sportakkoord.