HomeNieuwsHerfstvakantieactiviteiten een groot succes!

Herfstvakantieactiviteiten een groot succes!

De sportieve vakantieactiviteiten die Sportservice Kennemerland in de herfstvakantie heeft georganiseerd waren wederom een groot succes. Zo’n 230 basisschoolkinderen uit de gemeenten Castricum en Heemskerk deden mee aan diverse gratis activiteiten.

De sportinstuiven zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de vakanties en worden dan ook druk bezocht. Kinderen uit de groepen 3 t/m 8 kunnen er zwaaien, trampolinespringen, schommelen, voetballen en heel veel meer. Daarnaast zijn de clinics van diverse verenigingen een vast onderdeel van de instuiven. Zo verzorgde BHC uit Heemskerk een badmintonclinic en een badmintontoernooi, liet volleybalvereniging Croonenburg uit Castricum de kinderen ervaren hoe leuk smashbal en funvolleybal is en liet de poppingleraar van de Evelaar kinderen dansen als een robot.
Helaas zat het weer niet mee, maar door de inzet van een grote groep stoere kinderen werd de bootcamp ook een groot succes. De allerjongste hebben zich uit kunnen leven tijdens een speciale kleuterinstuif in Limmen. Na uur lang rennen, klimmen, springen, zwaaien en glijden gingen ook zij moe maar voldaan naar huis. De sportieve week werd afgesloten met een te gekke mountainbikeclinic bij KPB in Akersloot.
Wie de volgende vakantie ook mee wil doen met de gratis activiteiten van Sportservice Kennemerland moet de website goed in de gaten houden. Begin december wordt hier het programma van de kerstvakantie gepubliceerd.
Tijdens de sportinstuif in Heemskerk heeft 251TV opnames gemaakt. Klik hier om het filmpje te bekijken.