HomeNieuwsGratis kerstvakantieactiviteiten

Gratis kerstvakantieactiviteiten

Zin om in de Kerstvakantie gratis te sporten? Ben je tussen de 4 en 12 jaar en woon je in de gemeente Castricum of Heemskerk of zit je hier op de basisschool? Meld je dan aan voor één of meer activiteiten die Team Sportservice Kennemerland organiseert!

Vooraf inschrijven voor de activiteiten is verplicht en via  ‘Agenda & Activiteiten’ hier op deze website. Uiteraard zullen wij ons tijdens de activiteiten aan de veiligheid- en hygiëneregels houden van het RIVM, dus iedereen kan veilig meedoen.

Programma:

Di 22 dec

  • Sportinstuif groep 3 t/m 5 en 6 t/m 8 – de Waterakkers Heemskerk: Met o.a. touwzwaaien, trampolinespringen, spelen met de Nerfguns, voetballen en in de saltostoel. Korfbalvereniging HBC komt ook en geeft een leuke korfbalclinic.
  • Kleuterinstuif groep 1/2 – de Waterakkers Heemskerk: Allerlei leuke sportieve activiteiten, zoals klimmen, springen, schommelen en spelen met ballen.

Wo 23 dec

  • Nerfbattle groep 3 t/m 5 en 6 t/m 8 – de Velst Heemskerk: Een spannend mikspel waarbij de teams elkaar proberen te verslaan met de Nerfguns en schuimpijltjes. Team Sportservice Kennemerland zorgt voor Nerfs, pijltjes en veiligheidsbrillen.
  • Bunkertrefbal groep 4 t/m 8 – de Velst Heemskerk: Bouw met je team een bunker en versla het andere team met een potje trefbal.

Do 24 dec

  • Sportinstuif groep 1 t/m 4 en 5 t/m 8 – de Enterij Limmen: met o.a. touwzwaaien, trampolinespringen, spelen met de Nerfguns, voetballen en in de saltostoel.
  • Levend stratego groep 3 t/m 8 – de Velst Heemskerk: Een spannend en actief tikspel met diverse schuilplekken.

Di 29 dec

  • Super sportcarrousel groep 3 t/m 8 Waterakkers Heemskerk: Twee uur lang sporten! Glow in the dark handbal, basketbal van Basketballvereniging Mapleleaves en zaalvoetbal.

Wo 30 dec

  • Nerfbattle groep 3 t/m 5 en 6 t/m 8 – gymzaal Rooseveltlaan Castricum: Een spannend mikspel waarbij de teams elkaar proberen te verslaan met de Nerfguns en schuimpijltjes. Team Sportservice Kennemerland zorgt voor Nerfs, pijltjes en veiligheidsbrillen.
  • Boer en boerin groep 3 t/m 8 – gymzaal Rooseveltlaan Castricum: Blijf uit handen van de boer en boerin! Een groot tikspel met veel toestellen, bekend van de gymles op school.

Vanwege de corona maatregelen mogen ouders/verzorgers niet de sportzaal in. De kinderen worden door de medewerkers van Team Sportservice opgevangen bij de ingang van de accommodatie.