HomeNieuwsGratis webinars voor vrijwilligers van sportaanbieders

Gratis webinars voor vrijwilligers van sportaanbieders

Ontwikkel jezelf én jouw organisatie verder door middel van gratis webinars!

De sportwereld begeeft zich in vreemde, onvoorspelbare tijd. Dit vraagt om een groot aanpassingsvermogen en andere kennis. Om jou én jouw sportorganisatie hierbij te ondersteunen biedt Team Sportservice je in november en december vele webinars aan. Tijdens deze gratis webinars wordt jouw sportorganisatie concreet op weg geholpen aan de hand van een breed scala aan thema’s. Of je je inzet als trainer, kantinebeheerder of binnen een andere mooie functie, er zit zeker ook wat voor jou bij! De webinars bevatten praktijkgerichte handvatten en voldoende ruimte voor vragen, zodat je na jouw deelname meteen aan de slag kunt.

Om de webinars zo succesvol mogelijk te laten verlopen en om jou zo goed mogelijk te kunnen voorzien van advies is een laptop/tablet met internetverbinding, camera en microfoon noodzakelijk.

Op onze algemene website zijn alle webinars en inschrijflinks te vinden. Klik hier om het aanbod te zien.

De meeste webinars worden aangeboden door de gezamenlijke sportbonden, NOC*NSF en NL Actief. De webinars ‘Juridische vraagstukken’ en ‘Vergoedingen vrijwilligers’ worden aangeboden door Team Sportservice.