HomeNieuwsGratis activiteiten voor jongeren in Castricum, Akersloot en Limmen

Gratis activiteiten voor jongeren in Castricum, Akersloot en Limmen

Vanuit de overheid is rijksgeld beschikbaar gesteld voor de regeling Jeugd aan zet. De dagelijkse activiteiten voor jongeren zijn door de coronacrisis nauwelijks of niet goed mogelijk. Er is een groeiende zorg over de mate waarin de beperkende coronamaatregelen effect hebben op hun fysieke en psychische gezondheid. Met de winterregeling Jeugd aan zet kunnen er activiteiten, binnen de RIVM-richtlijnen, georganiseerd worden voor jongeren in de gemeente. De gemeente Castricum heeft deze regeling aangevraagd.

Samen met de jongerenwerkers van stichting Welzijn gaan wij verschillende gratis activiteiten voor én tijdens de voorjaarsvakantie organiseren voor jongeren. Ons doel is om zoveel mogelijk jongeren in Castricum, Akersloot en Limmen de positieve effecten van sport en bewegen te laten ervaren.

De volgende activiteiten staan op het programma
– Panna- en freestyle voetbal
– Mountainbiken
– Lasergamen

Inschrijven voor iedere activiteit is verplicht. Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan.

Mocht jij een leuk en sportief idee hebben voor leeftijdsgenoten in de leeftijd 12 t/m 17 jaar en wil je dit organiseren? Neem dan contact op met buurtsportcoach Winnie. Dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden.