HomeNieuwsDe verkiezing ‘Vereniging van het jaar’ start op 2 april

De verkiezing ‘Vereniging van het jaar’ start op 2 april

Op 2 april start de 2e editie van de Verkiezing Vereniging van het Jaar. Dé verkiezing waar jij als vereniging in de spotlights staat en de kans krijgt om te laten zien wie jullie zijn, wat jullie uniek maakt en wat jullie kracht is. Waar je erkenning en waardering krijgt voor al het moois dat op jullie vereniging plaatsvindt. 

Misschien staat jouw club tijdens de nominatiefase in de bijlage van het regionale dagblad, of staan jullie tijdens de stemfase met een artikel in de krant of maakt de redactie een videoportret van jouw club. En als winnaar van de titel ‘Vereniging van het Jaar 2019’ win je bovendien masterclasses waarmee je jouw club verder kunt ontwikkelen en krijg je een professionele verenigingsfilm waarmee je de club nog meer in de schijnwerpers kunt zetten. 

Wil je als eerste geïnformeerd worden over de volgende editie van de Verkiezing Vereniging van het Jaar en heb je de intentie om aan de verkiezing deel te nemen? Vul dan jouw gegevens in via de volgende link. Dan ontvang je op 2 april automatisch een berichtje om deelname te bevestigen: https://www.verenigingvanhetjaar.nl/voorinschrijving