HomeNieuwsGratis meivakantieactiviteiten jeugd

Gratis meivakantieactiviteiten jeugd

Team Sportservice Kennemerland organiseert in de meivakantie sportieve activiteiten voor kinderen uit groep 1 t/m 8, die in de gemeente Castricum of Heemskerk wonen of naar school gaan. Van 28 april tot en met 10 mei worden maar liefst acht gratis buitenactiviteiten aangeboden. Inschrijven verloopt vanaf nu via de nieuwe website Noord-Holland Actief. Ook is het weer mogelijk om met het gezin een of meer sportieve speurtochten te spelen. Deze zijn ook gratis en op een tijdstip naar keuze te doen. 

Het sportieve buitenprogramma:

Voor inschrijven en meer informatie zoals aanvangstijden ga je naar www.noordhollandactief.nl. Klik vervolgens op Aanbod, vul je woonplaats in, vink Vakantie aanbod aan bij Projecten en maak je keuze.

 

Wo 28 april
Bootcamp en atletiek groep 3 t/m 5 en 6 t/m 8 – Plein Heliomare Heemskerk. Houd jij van een sportieve uitdaging? Doe dan mee! Het is niet alleen leuk, maar ook goed voor je conditie. 

Do 29 april
Sportcarrousel groep 3 t/m 8 – Atletiekbaan Castricum. Doe mee met atletiek van AVC, beachvolleybal van 2Beach/VV Croonenburg en speel het spannende mikspel Nerfbattle. 

Vr 30 april
Voetbal voor meisjes groep 3 t/m 5 en 6 t/m 8 – ADO’20 Heemskerk. Een leuke training en onderlinge partijtjes voor meiden o.l.v. ADO’20-trainers. 

Campinggames groep 3 t/m 5 en 6 t/m 8  Park aan de Middenweg/Vuurbaak Limmen. Een circuit met leuke buitenspellen zoals jeu de boules, badminton, frisbee en reuzenvoetbal. 

Ma 3 mei
Sportinstuif groep 1/2, 3 t/m 5 en 6 t/m 8 – Grasveld achter de Otterkolken, Heemkerk. Verschillende activiteiten zoals een luchtkussen, knotshockey, twister, mikken met de Nerfguns, circustrucjes en meer.

Di 4 mei
Sportinstuif met scoutingspel groep 1/2, 3 t/m 5 en 6 t/m8 – Scouting Limmen. Verschillende activiteiten zoals knotshockey, twister, mikken met de Nerfguns, circustrucjes en een actief bosspel met Scouting Limmen.

Vr 7 mei
Beach sporten groep 3 t/m 8  DSS Heemskerk. Verschillende sporten, waaronder beachhandbal met DSS, beachvolleybal en voetbal. 

Ma 10 mei 
Sportmix groep 3 t/m 5 en 6 t/m 8  Speelveld Duitslandlaan Heemskerk. Een mix van basketbal, knotshockey en trefbal.

Uiteraard houden wij rekening met de corona maatregelen die gelden binnen de sport. Deze regels zijn te vinden op de website van Team Sportservice. 

Sportieve speurtochten
Ook is het mogelijk om één of meer gratis sportieve speurtochten te doen in Castricum, Akersloot, Limmen en/of Heemskerk. Voor de meivakantie zijn er 3 nieuwe speurtochten gemaakt, waardoor je nu keuze hebt uit 8 verschillende tochten. De speurtochten zijn voor kinderen van 4-13 jaar en duren ongeveer 1 uur. Je speelt ze op een tijdstip naar keuze met de app Seppo. Klik hier voor meer informatie over de sportieve speurtochten.

Buurtsportcoach
Buurtsportcoach Bart staat gedurende de meivakantie op diverse plekken in Heemskerk met gratis activiteiten. Vooraf inschrijven is niet nodig. Klik hier voor het programma van Bart.