HomeNieuwsVind je droomsport met de JSP en VSP

Vind je droomsport met de JSP en VSP

Vanaf 7 december kan er weer ingeschreven worden voor een nieuw blok van de JeugdSportPas (JSP) en de VolwassenenSportPas (VSP). Een uitgelezen kans om voor slechts 5 euro en geheel vrijblijvend kennis maken met een sport naar keuze! Alle basisschoolkinderen en volwassenen die in Castricum, Akersloot, Limmen en Heemskerk wonen kunnen gebruik maken van de JSP en VSP.

JSP
Welke sport past bij mij? Waar ben ik goed is? Op welke vereniging voel ik me thuis? Door mee te doen met de JSP kun je antwoord krijgen op al deze vragen. Team Sportservice Kennemerland biedt met de JSP kinderen de mogelijkheid met een sport kennis te maken bij een vereniging of organisatie, zonder verdere verplichtingen. Voor € 5,- kunnen kinderen uit groep 1 t/m 8 van het basisonderwijs (doorgaans) vier lessen meedoen met een sport naar keuze. Er kan onder andere ingeschreven worden voor badminton, ballet, handbal, krav maga junior, waterpolo, turnen, schaken, tennis en natuurlijk voor heel veel meer.

VSP
Met de VolwassenenSportPas krijgen volwassenen de mogelijkheid kennis te maken met verschillende sporten. Iedereen van 18 jaar en ouder die in de gemeenten Castricum of Heemskerk woont kan voor slechts € 5,- (doorgaans) 4 keer meetrainen bij een vereniging zonder verdere verplichtingen. Je komt dus niet direct voor hoge kosten te staan, zoals voor kleding, materiaal en contributie. Lid worden van de vereniging mag natuurlijk wel. Het aanbod van de VSP wordt elk blok groter. Momenteel kan er gekozen worden uit ruim 20 sporten, zoals diverse dans- en fitnessvormen, hardlopen, karate, mountainbiken, volleybal en yoga.

Inschrijven
Inschrijven voor de JSP of VSP kan via onze speciale JSP/VSP-website. Op deze site vind je het volledige aanbod en meer informatie over deelname en betalen (via Ideal). Inschrijven voor blok 2 kan van 7 december 2018 t/m 9 januari 2019. De lessen starten in de week van 21 januari.

Op onze website worden ook regelmatig andere leuke activiteiten aangekondigd, zoals de gratis sportinstuiven en sportclinics in de schoolvakanties, houd deze dus goed in de gaten!