HomeNieuwsBASKETBALLSPEKTAKEL IN HARTJE HEEMSKERK

BASKETBALLSPEKTAKEL IN HARTJE HEEMSKERK

Basketballvereniging Mapleleaves organiseert op zaterdag 2 juni weer een groots Street Event. Tijdens dit Event worden niet alleen 3 tegen 3 basketballwedstrijden gespeeld, maar vinden er ook demonstraties plaats.

Op het Nielenplein worden van 10.00 uur tot 17.00 uur 3 tegen 3 basketballwedstrijden gespeeld en een demonstratieteam zal tussendoor een spectaculaire demo verzorgen. Tussen de wedstrijden door vinden er diverse optredens plaats. Onder meer dansstudio de DansTuin, turnverenging Toss en djembé muzikant Moussé zijn van de partij. Coach Tristan van de “Coach Tristan Basketball Academy” komt een actieve clinic verzorgen en mascotte T-Rex van basketball eredivisionist ZZ Leiden is aanwezig om voor het nodige entertainment te zorgen. Het geheel wordt muzikaal ondersteund door DJ Alex. Een in Nederland uniek drie op een rij spel, gebouwd door een talentvol lid van Mapleleaves, zal het Street Event een bijzonder tintje geven. Tussendoor zal het Red Bull Wings team de deelnemers van nieuwe energie voorzien. Kortom, er valt een hoop te beleven op en rond het Nielenplein in Heemskerk.

3-on-3 games en inschrijven
Hoofdmoot zijn natuurlijk de wedstrijden die gespeeld gaan worden in de verschillende leeftijdscategorieën (jeugd en senioren). Er wordt gespeeld volgens het 3 tegen 3 principe en het Streetbasketball-reglement. SCHRIJF JE WEL VAN TEVOREN IN! Dit kan op de website www.basketballstreetevent.nl.