HomeNieuwsAnne Frank winnaar Schoolzwemkampioenschap Heemskerk 2018

Anne Frank winnaar Schoolzwemkampioenschap Heemskerk 2018

Op maandag 30 april 2018 werden in zwembad De Waterakkers de jaarlijkse Schoolzwemkampioenschappen van Heemskerk gehouden. Het toernooi wat onderdeel is van de Schoolsportagenda, gecoördineerd door Sportservice Kennemerland, werd georganiseerd door zwemvereniging O.E.Z.A. uit Heemskerk.

De 13 teams met in totaal 130 basisschool leerlingen hebben op de eerste dag van de meivakantie een kampioenschapscircuit doorlopen van diverse sport en spel onderdelen. Het kampioenschap is mede door de vele vrijwilligers wederom een succes gebleken, waar de organisator (Zwemvereniging OEZA Heemskerk) vol trots op terug kijkt. Organisator Pascal Palmboom liet weten: ‘’Ik ben enorm trots dat door dit toernooi weer vele kinderen in de vakantie konden deelnemen aan een leuk sportevenement’’.

De uiteindelijke winnaar van het Schoolzwemkampioenschap Heemskerk 2018 is Basisschool De Anne Frank geworden, het derde team van deze school wonnen de eerste prijs, van harte gefeliciteerd!

Door het zwemkampioenschap zijn weer vele leerlingen in aanraking gekomen met zwemmen. Wilt u meer informatie over zwemmen bij OEZA? Bezoek dan onze website www.oeza.nl