HomeNieuwsZandvoortse sportverenigingen weer welkom bij JeugdSportPas!

Zandvoortse sportverenigingen weer welkom bij JeugdSportPas!

Ook in het nieuwe schooljaar zal Team Sportservice Heemstede-Zandvoort samen met de scholen en sportverenigingen de Jeugd- en Ouder SportPas weer aanbieden. Verenigingen kunnen zich weer aanmelden met een leuk sportaanbod voor kinderen uit het basisonderwijs, maar ook voor hun ouders. Er zijn reeds aanmeldingen binnen van golf, surfen en dans.

Nieuwe leden voor verenigingen
De JSP biedt de verenigingen de kans om nieuwe leden aan zich te binden. De activiteiten vinden plaats bij de vereniging en worden verzorgd door de vrijwilligers van de vereniging. De kennismakingsreeks bestaat over het algemeen uit 4 lessen maar hier kan van worden afgeweken. De verengingen hebben deze keuze uit vier verschillende blokken waarin zij hun kennismakingslessen kunnen aanbieden. Team Sportservice is de schakel tussen de scholen en de verenigingen. JeugdSportPas coordinator Hubert Habers: “Alle 6 de scholen in Zandvoort doen mee aan de JSP. Zij promoten elk blok het aanbod, via hun nieuwsbrief en de vakdocenten. In totaal deden in het verleden al meer dan 1.000 inwoners mee aan het project. Ook komend schooljaar verwachten we weer minimaal 100 kinderen die zich gaan inschrijven! We horen regelmatig van ouders dat kinderen hun sport hebben gevonden, door deel te nemen aan de JeugdSportPas. Enkele topsporttalenten uit Zandvoort hebben zelfs voor het eerst met hun sport kennis gemaakt, tijdens dit project!”

Aanmelden
Geïnteresseerde verenigingen kunnen zich voor 1 september aanmelden bij Hubert Habers via hhabers@teamsportservice.nl en ontvangen dan meer informatie.